Kompanija Dexon stan je osnovana 1990 godine, od kada je neprekidno aktivna u svojim gradevinskim poduhvatima.

1995. dobija izazovni zadatak da izgradi Blok br.5, koji se prostire od Kneza Miloša, preko Durmitorske do Sarajevske ulice. Blok se saastoji od šest zgrada, od brojeva 6,8,18,20,71,73.

Od tada kompanija neprestano investira u objekte zavidnog kvaliteta I izgleda.

U maju 2009. završena je izgradnja stambenog objekta u Macvanskoj ulici br.31, koja svojim izgledom fascinira prolaznike. Iz dnevnih soba stanova pogled se pruža na velelepni Hram Svetog Save.

Stanovi su dvostrano orjentisani sa spavacim sobama sa pogledom na baštu. Zgrada je uknjižena, a stanovi sa površinom od preko 100m2 kompletno opremljeni najkvalitetnijim materijalima savremene tehnologije. Pod je kompletno pokriven parketom od tikovine, postavljena je petokomorna aluminijumska bravarija, obložena tikovinom, elektricne roletne, elektricna galanterija la grange, najkvalitetnija španska keramika, kao I sanitarija viler I bosch. Svi stanovi su kompletno klimatizovani.

Novi poduhvat ove kompanije je takode u Macvanskoj ulici, br.9, sa površinom stambenog I poslovnog prostora od oko 1700m2. Projekat ovog objekta je u izradi, a kompanija vec poseduje lokacijsku dozvolu.

Planirana je izgradnja objekta sa tri sprata I potkrovljem, sa po dva stana na svakom spratu od 85 do 95m2. Potkrovlje ce se sastojati od dva dupleksa. U ponudi ce takode biti manji stan od 35m2 u parteru zgrade, koji ce imati sopstveni deo bašte. Osnova sprata je 212m2 btt.

Zgrada ce imati I poslovni prostor, kao I garažu od 200m2.

Na projektima Dexon stana angažovani su najeminentniji arhitekti, kao što su Goran Vojvodic, Predrag Jakovljevic I Dušan Popovic, a radove izvode kvalifikovani Gemax, Metex, Duga sistem.

 

Srpski jezik
O Nama Ponuda English language Srpski jezik Kontakt O Nama Ponuda Galerija English language Srpski jezik